Benoemd op Babykamerblog!

Kennen jullie Babykamerblog al? Op deze site krijg je leuke tips en inspiratie voor het inrichten van de babykamer. En het leukste van de site: OpgeBird is benoemd in de blog over babycadeaus met naam! In een artikel over babycadeaus met naam worden de wanddoeken van OpgeBird aangeraden om de babykamer een persoonlijk tintje te geven. Dan hebben we het natuurlijk over de wanddoeken met geboortegegevens, die je helemaal naar jouw wens kan laten maken! Super origineel als kraamcadeau. Bijzonder om te geven en ook om te krijgen; wat is er nou mooier dan een kraamcadeau dat zo persoonlijk is? Je bestelt hem in de kleurtjes die het beste bij de babykamer passen en de leuke hanger krijg je erbij! Zo kan hij gemakkelijk aan de muur gehangen worden. Dit persoonlijke wanddoek met geboortegegevens is niet alleen leuke muurdecoratie, het is een herinnering aan het mooiste moment in het leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *