Muurstickers en naamstickers zijn geschikt voor gladde en vlakke ondergronden, binnen en buiten. De stickers zijn minder geschikt voor structuurmuren; hierop plakken ze minder goed en zijn ze lastig aan te brengen.

Let op: heb je een regenboog muursticker, naamsticker, huisjessticker of de 3 plantjessticker? Kijk dan hieronder!
Op een gladde, vlakke ondergrond is een muursticker of naamsticker heel makkelijk aan te brengen. Pulk de muursticker van het vel en breng het aan op de gewenste plek in de babykamer of kinderkamer. Als het niet helemaal naar je zin is, kan je hem nu nog voorzichtig loshalen en verplaatsen.
De muurstickers kan je beter niet aanbrengen op een muur die net geverfd is; ik raad je aan hiermee drie weken te wachten. Zorg voor een droge en schone ondergrond voordat je de muursticker aanbrengt. Grote muurstickers wrijf je vanuit het midden glad op de ondergrond, zodat er geen luchtbellen ontstaan. Gebruik hiervoor eventueel een (pin)pasje.

Gebruiksaanwijzing regenboogsticker, naamsticker, huisjesstickers en plantensticker

Het stickervel van een regenboogsticker, naamsticker, een huisjessticker en de 3-plantjessticker wordt geleverd met een transparant applicatievel. Trek dit applicatievel voorzichtig van het stickervel af en zorg ervoor dat de muursticker meegaat met het transparante applicatievel.

Plaats het applicatievel met de muursticker vervolgens op de ondergrond waar je de muursticker wilt plakken. Wrijf de muursticker vanuit het midden van de muursticker naar buiten goed aan op de ondergrond, eventueel gebruik je hiervoor een (pin)pasje om luchtbellen te voorkomen. Trek vervolgens het applicatievel voorzichtig en in een scherpe hoek van de ondergrond en muursticker af. Als de muursticker meekomt met het applicatievel, duw je het terug op de muur en wrijf je het opnieuw aan.


Veel plezier met de muursticker!