5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Voldoende0%
Onvoldoende0%
Slecht0%

Reviews

Fijne communicatie

5,0 rating
08/06/2019

Goede service en fijne communicatie over de mogelijkheden. De stickers zijn van goede kwaliteit!

Melloney

Origineel en persoonlijk kraamcadeau

5,0 rating
10/02/2019

Ik heb inmiddels al meerdere wandkleden in het thema van een geboortekaartje besteld. Elize maakt er altijd een mooi en passend wandkleed van, een kraamcadeau waar de ouders heel blij van worden!

Martine

Prachtig lettertype

5,0 rating
06/02/2019

Ontzettend mooie stickers ontvangen van Elize. Naast de schattige huisjes ben ik super blij met de naamsticker in het prachtige lettertype ‘Joram’!

Cheryl

Super service!

5,0 rating
03/02/2019

Fijn meegedacht met ons met het zoeken naar een goed lettertype. De naamsticker is nu helemaal naar onze zin en staat super op de loopfiets van onze dochter!

Dewi

Prachtig

5,0 rating
21/01/2019

Afgelopen week prachtige muurstickers mogen ontvangen, super snel geleverd en erg netjes en leuk verpakt! Zo word het speelhoekje van onze zoon nog mooier!

Angelique

Snelle levering

5,0 rating
27/10/2018

Hartstickers besteld en gelijk de volgende dag binnen. Goede kwaliteit, pakken maar!

Marsha

Leuk origineel cadeau

5,0 rating
09/05/2018

Het viel in de smaak bij de papa en mama! Erg leuk en weer eens iets anders dan een tegeltje.

Ditty

Wanddoek als kraamkado

5,0 rating
14/04/2018

Voor een collega heb ik een wanddoek laten maken als kraamkado. Met de gegevens van het geboortekaartje is een leuke, mooie wanddoek gemaakt, die snel geleverd is en van mooie kwaliteit. Mijn collega is nog bij mij komen zeggen dat hij hele leuke reacties ontvangt van de visite. Echt een leuk persoonlijk geschenk.

Caroline

T-shirt laten bedrukken

5,0 rating
02/04/2018

Ik heb een T-shirt laten bedrukken met mijn eigen tekst. Supersnel geleverd en het ziet er prachtig uit.
Na het wassen ziet ook alles er nog goed uit.

Ed

Super leuke naamsticker

5,0 rating
26/03/2018

Ik heb een gouden naamsticker besteld. Was snel geleverd en staat erg leuk op de muur!

Maaike